background
Tatoeëren

Tatoeëren

Heeft u al een lange tijd een mooi ontwerp in gedachten wat u graag zou willen laten tatoeëren, maar heeft u nog niet de juiste tatoeëershop in Delft en omgeving gevonden? Dan bent u bij 015 Tattoo aan het juiste adres! Wij tatoeëren zowel tatoeages die u zelf ontworpen heeft, als de designs die wij in onze shop hebben liggen. Bent u op zoek naar een geheel nieuw design en wilt u dat door een tattoo artist laten ontwerpen? Dan gaan we graag samen met u het gesprek aan. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en uittekenen van diverse tattoos. Geef uw wensen en eisen voor de tattoo aan, stuur eventueel nog wat voorbeelden mee en wij gaan voor u aan de slag.

Hoe werkt tatoeëren?

Wanneer het design van de tattoo helemaal naar wens is, kunnen we deze op de juiste positie plaatsen. Voorafgaand wordt de plek van de tatoeage geschoren met een scheermesje en gedesinfecteerd met een speciale alcoholgel.  Het plaatsen van de tattoo doen we doormiddel van een stencil, dit laat vervolgens een afdruk van de tattoo op uw huid achter. Wanneer we beide tevreden zijn over de plek van de tattoo, is het tijd om te starten. De kleuren worden klaargezet en de naald uit zijn verpakking gehaald. Op deze manier kunnen we altijd garanderen dat onze gereedschappen steriel zijn. Tijdens het tatoeëren gaat de naald 1 tot 1,5 mm in de huid, dit is de maximale diepte.

Veilig tatoeëren bij 015 Tattoo

Bent u op zoek naar een Tattoo shop in Den Haag en omgeving die veilig en hygiënisch tatoeëert? Dan is 015 Tattoo in Delft dé shop waar u met een gerust hart uw tatoeage kunt laten zetten. Wij houden ons aan de richtlijnen die uitgegeven zijn door het RIVM. Zo dragen wij bij elke sessie schone handschoenen en indien nodig verwisselen wij deze tijdens het zetten van de tatoeage. Ook zorgen we ervoor dat de omgeving en de stoel waar u op zit gedesinfecteerd is, hiervoor gebruiken wij de juiste desinfectie middelen. Voor elke tatoeage gebruiken wij een schone naald, deze wordt na gebruik weggegooid in de daarvoor bestemde naaldcontainer die wij hebben staan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met het antwoord op uw vraag.

Neem contact op

015 Tattoo logo
015 Tattoo

Stel uw vraag

Tatoeëren

Mocht u een afspraak willen verzetten dient u dit 24 uur van te voren te doen, anders vervalt uw aanbetaling.
Voor het afzeggen van afspraken geven wij geen aanbetaling terug.