background
Over ons tekst

WELKOM OP DE WEBSITE VAN 015TATTOO

 

Onze studio heeft een vrolijke en gezellige uitstraling. Waarmee wij streven naar een breed publiek, van jong tot oud (let op!! behandeling vanaf 16 jaar, met toestemming vanaf 12 jaar).

Bij ons kunt u terecht voor Tatoeages en (body) piercings. Wij piercen zonder afspraak op de vermelde openingstijden. Behalve de intiem piercings die (behalve tepelpiercings) worden alleen gezet op vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 14.00 uur. Onze studio is goedgekeurd door en volgens de laatste richtlijnen van de GGD.

Eigen voorbeelden, ontwerpen etc. kunt u natuurlijk ook meenemen. Heeft u eigen ideeën, maar niks op papier, dan kunnen wij altijd in overleg iets voor u ontwerpen.

Voor het tattoeeren werken wij op afspraak. Alleen voor het piercen kunt u gewoon op de aangegeven dagen binnenlopen (zie openingstijden).

Voor het vastzetten van een afspraak vragen wij altijd een kleine aanbetaling. Om deze reden maken wij ook geen telefonische afspraken, u dient hiervoor altijd even langs te komen. U kunt bij ons ook pinnen. Telefonisch of per mail worden er geen prijsopgaves gedaan, hier moet u voor langskomen.

Mocht u een afspraak willen verzetten dient u dit 24 uur van te voren te doen, anders vervalt uw aanbetaling. Voor het afzeggen van afspraken geven wij geen aanbetaling terug. Wij sturen onze klanten een paar dagen van te voren een herinnerings sms van de afspraak. Mocht dit niet goed gaan is de afspraak altijd zichtbaar op uw afsprakenkaart. Deze sms is een extra dienst die wij verlenen, maar u dient zelf de afspraak datum te onthouden.

Bekijk gerust onze website, en tot ziens bij 015Tattoo in Delft.
Dennis en Bianca Schipper

Gin Mulder

    Neem direct contact op

    015 Tattoo logo
    015 Tattoo

    Mocht u een afspraak willen verzetten dient u dit 24 uur van te voren te doen, anders vervalt uw aanbetaling.
    Voor het afzeggen van afspraken geven wij geen aanbetaling terug.